Oplegslot vervangen door meerpuntssluiting

Bescherm je huis tegen inbraak en ongewenste indringers door je verouderde oplegslot te vervangen door een geavanceerde meerpuntssluiting van DeurBeveiligen.nl.

In vergelijking met oplegsloten bieden meerpuntssluitingen aanzienlijk meer veiligheid. Ze worden op meerdere punten in de deur gemonteerd, waardoor ze de deur steviger vergrendelen en het moeilijker maken voor inbrekers om toegang te verkrijgen

085 060 4947
Welke deur beveiligd worden
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Welke deur moet er beveiligd worden?

Wij werken met alle merken

Of je nu een specifiek voorkeursmerk hebt of advies nodig hebt over de beste oplossingen voor jouw situatie, wij staan voor je klaar. 

Wij werken met alleen de beste merken deursloten
Werken met merken sloten DeurBeveiligen.nl

Waarom kiezen voor een meerpuntssluiting?

Meerpuntssluitingen zijn een krachtige oplossing voor wie serieus is over de beveiliging van zijn woning. In vergelijking met oplegsloten bieden meerpuntssluitingen een veel robuustere bescherming tegen inbraak. Door hun unieke ontwerp, dat het slot op meerdere punten in de deur vergrendelt, minimaliseren ze de zwakke plekken die inbrekers kunnen exploiteren.

Wat meerpuntssluitingen echt onderscheidt, is de optie om geavanceerde beveiligingsfuncties te combineren. Deze sloten kunnen worden uitgerust met anti-pick en anti-boor mechanismen, waardoor ze extreem moeilijk te manipuleren zijn. Dit geeft extra gemoedsrust, wetende dat je huis nog beter beschermd is tegen inbrekers.

Een ander voordeel van meerpuntssluitingen is hun vermogen om je te beschermen tegen de beruchte ‘kerntrek’-methode, waarbij inbrekers proberen de cilinder uit het slot te trekken. Door speciale anti-kerntrekbeveiliging in te bouwen, maken meerpuntssluitingen deze tactiek vrijwel nutteloos, waardoor je huis nog veiliger wordt.

Oplegsloten vormen een zwakke schakel in de beveiliging tegen inbraak

Een oplegslot wordt vaak als minder veilig beschouwd om verschillende redenen. Ten eerste wordt het oplegslot aan de buitenkant van de deur gemonteerd, waardoor het blootgesteld is aan externe krachten en toegankelijker is voor potentiële inbrekers. Hierdoor kan het gemakkelijker worden geforceerd of gemanipuleerd, vooral wanneer het oplegslot van mindere kwaliteit is.

Daarnaast biedt een oplegslot vaak minder stevigheid en stabiliteit in vergelijking met meerpuntssluitingen. Doordat het slot niet volledig in de deur is ingebouwd, kan het kwetsbaarder zijn voor brute force-aanvallen, zoals schoppen of boren. Dit maakt het voor indringers mogelijk om met relatief weinig moeite toegang te krijgen tot een woning die is beveiligd met een oplegslot.

Oplegsloten hebben doorgaans minder mogelijkheden voor geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals anti-pick of anti-boor mechanismen. Deze extra beveiligingslagen ontbreken vaak bij oplegsloten, waardoor ze kwetsbaarder zijn voor manipulatie en inbraakpogingen.

Oplegslot vervangen

A title

Image Box text

De voornaamste redenen om je oplegslot te vervangen door een meerpuntssluiting

Terwijl oplegsloten vaak voorkomen, bieden ze niet altijd de beste bescherming tegen inbraak en indringers. Hier zijn de voornaamste redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun oplegslot te vervangen door een meerpuntssluiting:

Verbeterde inbraakbeveiliging
Uitleg meerpuntssluiting

A title

Image Box text

Zoals de naam al aangeeft, vergrendelt een meerpuntssluiting de deur op meerdere punten langs de rand van de deur. Dit betekent dat de deur op meerdere plaatsen tegelijkertijd vergrendeld wordt, waardoor het veel moeilijker wordt voor een inbreker om de deur open te breken.

Meerpuntssluitingen zijn vaak steviger gebouwd dan oplegsloten. Ze worden in de deur gemonteerd en verspreiden de druk gelijkmatig over meerdere punten, waardoor ze beter bestand zijn tegen pogingen tot inbraak door fysieke kracht.

Meerpuntssluitingen kunnen worden uitgerust met extra beveiligingsfuncties, zoals anti-pick en anti-boor mechanismen, die de beveiliging verder versterken en het voor inbrekers nog moeilijker maken om toegang te krijgen tot de woning.

Een meerpuntssluiting staat bekend om zijn langere levensduur in vergelijking met een oplegslot. Dit komt door de robuuste constructie en duurzame materialen die worden gebruikt bij meerpuntssluitingen. In tegenstelling tot oplegsloten, die vaak aan externe elementen worden blootgesteld, zoals regen, wind en zonlicht, worden meerpuntssluitingen volledig in de deur gemonteerd, waardoor ze beter beschermd zijn tegen weersinvloeden en slijtage. Door de hoogwaardige materialen en het zorgvuldige vakmanschap gaan meerpuntssluitingen doorgaans veel langer mee, waardoor ze een duurzame investering zijn voor de beveiliging van je huis.

Een meerpuntssluiting voldoet vaak aan de eisen van verzekeringsmaatschappijen voor betere beveiliging. Verzekeringsmaatschappijen kunnen specifieke beveiligingseisen stellen voor het afsluiten van een inboedel- of opstalverzekering, vooral als het gaat om het voorkomen van inbraak. Meerpuntssluitingen worden vaak beschouwd als een effectieve beveiligingsmaatregel, omdat ze de deur op meerdere punten vergrendelen, waardoor het moeilijker wordt voor inbrekers om toegang te krijgen tot de woning.

Hierdoor kan het hebben van een meerpuntssluiting voldoen aan de beveiligingseisen die verzekeringsmaatschappijen stellen, waardoor je mogelijk in aanmerking komt voor korting op je verzekeringspremie of een betere dekking voor je bezittingen. Het is altijd verstandig om contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij om te controleren of een meerpuntssluiting voldoet aan hun specifieke eisen voor beveiliging en welke voordelen dit kan opleveren voor je verzekeringspolis.

085 060 4947 Contact

Toepasbaar op iedere deur voorzien van een oplegslot

Of je nu een ouder huis bezit met massieve houten deuren, een modern appartement met slanke binnendeuren, of zelfs een commerciële ruimte met stevige metalen toegangsdeuren, ons assortiment biedt oplossingen die geschikt zijn voor iedere deur voorzien van een oplegslot. Met onze expertise en veelzijdige productaanbod kunnen we zorgen voor verbeterde beveiliging, ongeacht de grootte, het materiaal of de constructie van je deur.

Ontdek de veligheidspakketten van DeurBeveiligen.nl

Ontdek de pakketten van DeurBeveiligen.nl en geef je huis de bescherming die het verdient. Met onze uitgebreide ervaring sinds 2012 hebben we doordachte beveiligingsoplossingen samengevoegd in diverse pakketten om aan verschillende behoeften te voldoen.

Bij DeurBeveiligen.nl begrijpen we dat elk huis uniek is. Daarom bieden we ook maatwerkoplossingen aan, zodat je de beveiliging krijgt die perfect aansluit op jouw specifieke behoeften. Ontdek vandaag nog welk pakket het beste bij jou past en zet de eerste stap naar een veiliger thuis met DeurBeveiligen.nl.

Direpuntssluiting plaatsen in voordeur of achterdeur inclusief infrezen en kerntrekbeslag

Meerpuntssluiting plaatsen

Meerpuntssluiting plaatsen in voordeur of achterdeur inclusief infrezen en kerntrekbeslag plus cilinderslot

Meerpuntssluiting plaatsen

Meerpuntssluiting plaatsen inclusief infrezen en kerntrekbeslag plus cilinderslot

Meerpuntssluiting plaatsen

Meeepuntssluiting met kerntrebeveiliging veiligheidsbeslag

A title

Image Box text

De expert in oplegslot vervangen door meerpuntssluiting

Stap over op maximale veiligheid met onze meerpuntssluitingen, dé oplossing voor het vervangen van je verouderde oplegsloten. Als experts in het upgraden naar meerpuntssluitingen begrijpen wij de behoefte aan optimale beveiliging in elke woning. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie, ongeacht de complexiteit van je deur.

Of je nu een oudere woning hebt met massieve houten deuren of een modern appartement met dunne binnendeuren, wij bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Bescherm jezelf en je dierbaren tegen inbraak met onze hoogwaardige meerpuntssluitingen.

Team DeurBeveiligen.nl

A title

Image Box text

Oplegslot vervangen door meerpuntssluiting? Wij regelen het binnen één dag!

Wil je je oplegslot vervangen door een geavanceerde meerpuntssluiting? Bij ons is dat geen probleem! Wij regelen het snel en efficiënt, vaak al binnen één dag!

Ons team van experts staat klaar om jouw woning te voorzien van maximale veiligheid en gemoedsrust. Met onze snelle service hoef je geen dagen te wachten op verbeterde beveiliging. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe gemakkelijk het is om je oplegslot te upgraden naar een meerpuntssluiting!