Meerpuntssluiting plaatsen

Een meerpuntssluiting plaatsen in je voordeur, achterdeur of een andere toegangsdeur is een effectieve en veelzijdige manier om de inbraakbeveiliging te verbeteren. In tegenstelling tot standaard insteeksloten, vergrendelt een meerpuntssluiting de deur op meerdere punten.

085 060 4947
Welke deur beveiligd worden
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Welke deur moet er beveiligd worden?

Wij werken met alle merken

Of je nu een specifiek voorkeursmerk hebt of advies nodig hebt over de beste oplossingen voor jouw situatie, wij staan voor je klaar. 

Wij werken met alleen de beste merken deursloten
Werken met merken sloten DeurBeveiligen.nl
Direpuntssluiting plaatsen in voordeur of achterdeur inclusief infrezen en kerntrekbeslag

A title

Image Box text

Meerpuntssluiting plaatsen in voordeur of achterdeur inclusief infrezen en kerntrekbeslag plus cilinderslot

A title

Image Box text

Meerpuntssluiting plaatsen inclusief infrezen en kerntrekbeslag plus cilinderslot

A title

Image Box text

Laat een meerpuntssluiting plaatsen

Meerpuntssluiting plaatsen: Verhoog de veiligheid van je woning met onze professionele meerpuntssluiting service. Bij DeurBeveiligen.nl begrijpen we dat deuren een cruciaal onderdeel zijn van huisbeveiliging. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in meerpuntssluiting plaatsen op een vakkundige manier, waardoor je deur op meerdere punten veilig vergrendeld wordt.

Waarom kiezen voor een meerpuntssluiting plaatsen? Deze geavanceerde sloten bieden aanzienlijk meer bescherming dan traditionele sloten. In tegenstelling tot een standaard slot, vergrendelt een meerpuntssluiting de deur op meerdere punten langs de deurkant, waardoor het voor indringers vrijwel onmogelijk wordt om eenvoudig binnen te dringen.

Onze experts staan garant voor een zorgvuldige plaatsing, waarbij elke meerpuntssluiting op maat wordt aangepast aan het deurtype en wensen. Of het nu gaat om een voordeur, achterdeur of schuifpui, wij bieden passende oplossingen die je huis effectief beschermen.

Investeer vandaag in de veiligheid van je woning en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Met DeurBeveiligen.nl kiest u voor betrouwbare beveiliging, omdat jouw gemoedsrust onze prioriteit is,

Wat is een meerpuntssluiting?

Een meerpuntssluiting plaatsen is een geavanceerd slotmechanisme dat een deur op meerdere punten langs de deurkant vergrendelt. In tegenstelling tot traditionele sloten met slechts één vergrendelpunt, biedt een meerpuntssluiting extra beveiliging doordat het de deur op drie of meer punten sluit. Deze extra vergrendelpunten bevinden zich doorgaans op verschillende hoogtes langs de deur.

De meest voorkomende meerpuntssluitingen hebben vergrendelpunten in het bovenste, middelste en onderste gedeelte van de deur. Bij het draaien van de sleutel of het gebruik van een handgreep worden alle punten tegelijkertijd vergrendeld, waardoor de deur stevig gesloten is en extra bescherming biedt tegen inbraakpogingen.

Meerpuntssluitingen worden vaak gebruikt op buitendeuren, zoals voordeuren en terrasdeuren. Ze zijn een effectieve beveiligingsmaatregel omdat ze de druk die op een deur wordt uitgeoefend, gelijkmatig verdelen over meerdere punten, waardoor het moeilijker wordt voor inbrekers om de deur te forceren. Het installeren van een meerpuntssluiting draagt bij aan het verhogen van de algehele beveiliging van een woning.

cilinderslot in deur

A title

Image Box text

De voordelen van een meerpuntssluiting laten plaatsen

Een meerpuntssluiting biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak. Hier zijn enkele redenen waarom veel mensen een meerpuntssluiting laten plaatsen.

Meerdere vergrendelpunten

Het belangrijkste kenmerk van een meerpuntssluiting is dat het de deur op meerdere punten vergrendelt, vaak op drie of meer hoogtes langs de deurkant. In vergelijking hiermee vergrendelt een standaard insteekslot de deur slechts op één punt. Door meerdere vergrendelpunten te hebben, verdeelt de meerpuntssluiting de druk die op de deur wordt uitgeoefend gelijkmatig, waardoor het moeilijker wordt voor inbrekers om de deur te forceren.

Hoewel meerpuntssluitingen geavanceerd zijn in hun constructie, zijn ze toch eenvoudig in gebruik. Het vergrendelen van de deur op meerdere punten kan vaak met één enkele handeling worden gedaan, wat het gebruiksgemak bevordert.

Vanwege de extra vergrendelpunten en de gelijkmatige verdeling van druk, biedt een meerpuntssluiting aanzienlijk meer weerstand tegen inbraakpogingen. Inbrekers hebben meer tijd en moeite nodig om een deur met een meerpuntssluiting te forceren, wat de kans op een succesvolle inbraak aanzienlijk verkleint.

Of je nu een voordeur, achterdeur, terrasdeur, of balkondeur hebt, een meerpuntssluiting kan worden geplaatst in verschillende deurtypen.

085 060 4947 contact

Meerpuntssluiting in bestaande deur plaatsen

Wil je de beveiliging van je bestaande deur naar een hoger niveau tillen? Laat dan een meerpuntssluiting plaatsen. Deze geavanceerde sluitmethode biedt niet alleen extra veiligheid maar verhoogt ook het gebruiksgemak. Bij DeurBeveiligen.nl begrijpen we dat de keuze voor beveiligingsmaatregelen nauwkeurig moet aansluiten op de bestaande situatie.

Laat daarom een meerpuntssluiting plaatsen!

Onze deskundige vakmensen staan klaar om meerpuntssluitingen vakkundig in bestaande deuren te installeren. Met aandacht voor detail zorgen we ervoor dat de beveiliging naadloos aansluit op jouw specifieke situatie.

Ontdek het gemak en de veiligheid van onze snelle service!

Bij DeurBeveiligen.nl begrijpen we dat tijd kostbaar is en je veiligheid van het grootste belang. Daarom bieden wij een efficiënte oplossing: de professionele installatie van meerpuntssluitingen in de voordeur en/of achterdeur, allemaal in slechts één dag.

Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om jouw woning snel en effectief te beveiligen. Of het nu gaat om het versterken van de voordeur of het beveiligen van je achterdeur, wij zorgen voor een vakkundige installatie van meerpuntssluitingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid.

Waarom wachten op verbeterde beveiliging? Met onze snelle service kun je in slechts één dag genieten van de gemoedsrust die een meerpuntssluiting biedt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe wij jouw deuren veilig en snel kunnen beveiligen, zonder concessies te doen aan kwaliteit!

Werkgebied deur beveiligen

Met meer dan 12 jaar ervaring 

plaatsen wij dagelijks meerpuntssluitingen door heel Nederland!

Team DeurBeveiligen.nl

A title

Image Box text

Meerpuntssluiting binnen een dag geplaatst!

Ontdek het gemak en de veiligheid van onze snelle service! Bij DeurBeveiligen.nl begrijpen we dat je tijd kostbaar is en je veiligheid van het grootste belang is. Daarom bieden wij een efficiënte oplossing: de professionele installatie van meerpuntssluitingen in je voordeur en/of achterdeur, allemaal in slechts één dag.

Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om jouw woning snel en effectief te beveiligen. Of het nu gaat om het versterken van je voordeur of het beveiligen van je achterdeur, wij zorgen voor een vakkundige installatie van meerpuntssluitingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid.

Waarom wachten op verbeterde beveiliging? Met onze snelle service kun je in slechts één dag genieten van de gemoedsrust die een meerpuntssluiting biedt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe wij jouw deuren veilig en snel kunnen beveiligen, zonder concessies te doen aan kwaliteit!