Het infrezen van een meerpuntssluiting is een techniek die wordt toegepast om de veiligheid van deuren aanzienlijk te verbeteren. Door de meerpuntssluiting in te frezen kunnen meerdere vergrendelpunten langs de deurkant worden gecreëerd, wat de weerstand tegen inbraakpogingen verhoogt.

085 060 4947

A title

Image Box text

Wat is het infrezen van een meerpuntssluiting?

Het infrezen van een meerpuntssluiting is een techniek die wordt gebruikt om een slot met meerdere vergrendelpunten nauwkeurig in een deur te plaatsen. Hierbij worden speciale sleuven of uitsparingen in de deur gemaakt, waarin de verschillende onderdelen van de meerpuntssluiting worden ingebouwd. Door deze techniek toe te passen, wordt de deur op meerdere punten langs de deurkant vergrendeld, wat zorgt voor een verhoogde veiligheid en bescherming tegen inbraak.

Hoe werkt het infrezen van een meerpuntssluiting?

Het proces van het infrezen van een meerpuntssluiting begint met het nauwkeurig meten en markeren van de posities waar de sleuven voor de verschillende onderdelen van het slot moeten worden gemaakt. Vervolgens worden deze sleuven met behulp van speciale freestechnieken in de deur gefreesd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van professionele gereedschappen en machines om ervoor te zorgen dat de sleuven precies op maat zijn en nauwkeurig zijn uitgelijnd.

Na het frezen van de sleuven worden de verschillende onderdelen van de meerpuntssluiting, zoals de slotkast, de vergrendelingshaken en de sluitplaten, zorgvuldig in de sleuven geplaatst en gemonteerd. Hierbij is het belangrijk dat alle onderdelen correct worden gepositioneerd en vastgezet, zodat het slot optimaal kan functioneren.

Meerpuntssluiting in laten frezen?

Wil je je huis beter beveiligen met een meerpuntssluiting? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Onze ervaren vakmensen staan klaar om jouw deuren te voorzien van een hoogwaardige meerpuntssluiting, allemaal binnen één dag. Bescherm je huis tegen inbraak en verbeter je gemoedsrust met onze professionele service. Twijfel niet langer en neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Ontdek de veligheidspakketten van DeurBeveiligen.nl

Ontdek de pakketten van DeurBeveiligen.nl en geef je huis de bescherming die het verdient. Met onze uitgebreide ervaring sinds 2012 hebben we doordachte beveiligingsoplossingen samengevoegd in diverse pakketten om aan verschillende behoeften te voldoen.

Bij DeurBeveiligen.nl begrijpen we dat elk huis uniek is. Daarom bieden we ook maatwerkoplossingen aan, zodat je de beveiliging krijgt die perfect aansluit op jouw specifieke behoeften. Ontdek vandaag nog welk pakket het beste bij jou past en zet de eerste stap naar een veiliger thuis met DeurBeveiligen.nl.

Direpuntssluiting plaatsen in voordeur of achterdeur inclusief infrezen en kerntrekbeslag

Meerpuntssluiting plaatsen

Meerpuntssluiting plaatsen in voordeur of achterdeur inclusief infrezen en kerntrekbeslag plus cilinderslot

Meerpuntssluiting plaatsen

Meerpuntssluiting plaatsen inclusief infrezen en kerntrekbeslag plus cilinderslot

Meerpuntssluiting plaatsen

Meerpuntssluiting infrezen geschikt voor alle deuren

A title

Image Box text

Meerpuntssluiting infrezen houten deur

Bij het infrezen van een meerpuntssluiting in een houten deur is het belangrijk om rekening te houden met de eigenschappen van het hout en de juiste technieken toe te passen om schade aan de deur te voorkomen. Onze ervaren vakmensen hebben de expertise en het vakmanschap om het infrezen van een meerpuntssluiting in een houten deur op een professionele en zorgvuldige manier uit te voeren.

Geschikt voor iedere deur

Het infrezen van een meerpuntssluiting is geschikt voor alle typen deuren, waaronder voordeuren, achterdeuren en buitendeuren. Of u nu een houten, metalen of kunststof deur heeft, onze professionele vakmensen kunnen de meerpuntssluiting nauwkeurig en effectief in jouw deur plaatsen.