Meerpuntssluiting in bestaande deur plaatsen

Wil je een meerpuntssluiting laten plaatsen in een bestaande deur? Dan ben je bij DeurBeveiligen.nl aan het juiste adres! Wij zijn de experts in het plaatsen van meerpuntssluiting in bestaande deur.

085 060 4947
Welke deur beveiligd worden
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Welke deur moet er beveiligd worden?

Wij werken met alle merken

Of je nu een specifiek voorkeursmerk hebt of advies nodig hebt over de beste oplossingen voor jouw situatie, wij staan voor je klaar. 

Wij werken met alleen de beste merken deursloten
Werken met merken sloten DeurBeveiligen.nl
Direpuntssluiting plaatsen in voordeur of achterdeur inclusief infrezen en kerntrekbeslag

A title

Image Box text

Meerpuntssluiting plaatsen in voordeur of achterdeur inclusief infrezen en kerntrekbeslag plus cilinderslot

A title

Image Box text

Meerpuntssluiting plaatsen inclusief infrezen en kerntrekbeslag plus cilinderslot

A title

Image Box text

Meerpuntssluiting in bestaande deur plaatsen?

Een meerpuntssluiting in bestaande deur installeren is een effectieve manier om de beveiliging van uw huis te verbeteren zonder de deur zelf te hoeven vervangen. Dit proces omvat het aanbrengen van extra vergrendelpunten langs de deurkant, waardoor deze op meerdere punten stevig wordt vergrendeld. Hierdoor wordt het voor inbrekers veel moeilijker om de deur open te breken.

Het installeren van een meerpuntssluiting in een bestaande deur vereist vakmanschap en ervaring. Allereerst wordt de deur zorgvuldig geïnspecteerd om te bepalen waar de extra vergrendelpunten moeten komen. Vervolgens worden deze punten nauwkeurig gemarkeerd voordat de uitsparingen of sleuven worden gefreesd om de onderdelen van de meerpuntssluiting in te kunnen plaatsen.

Schakel de experts van DeurBeveiligen.nl in voor een vakkundige installatie

Het is belangrijk dat het infrezen van de meerpuntssluiting nauwkeurig gebeurt om schade aan de deur te voorkomen en ervoor te zorgen dat de sluiting correct functioneert. Daarom is het raadzaam om hiervoor de experts van DeurBeveiligen.nl in te schakelen die ervaring heeft met het installeren van meerpuntssluitingen in bestaande deuren.

Het toevoegen van een meerpuntssluiting  bestaande deur biedt een waardevolle upgrade van de beveiliging van uw huis. Met extra vergrendelpunten langs de deurkant wordt het risico op inbraken aanzienlijk verminderd, wat bijdraagt aan de gemoedsrust van u en uw gezin.

Meerpuntssluiting infrezen geschikt voor alle deuren

A title

Image Box text

De plusplunten van een meerpuntssluiting in bestaande deur

Ontdek hoe het plaatsen van een meerpuntssluiting in jouw bestaande deur jouw huis veiliger en comfortabeler kan maken. Hier zijn enkele voordelen van het installeren van een meerpuntssluiting:

Meerdere vergrendelpunten

Een essentiële eigenschap van een meerpuntssluiting is dat het de deur op meerdere plekken vergrendelt, vaak op drie of meer punten langs de deurzijde. In tegenstelling tot standaard insteeksloten, die de deur slechts op één punt vergrendelen. Door deze meerdere vergrendelpunten wordt de druk gelijkmatig verdeeld over de deur, waardoor het voor indringers onmogelijk om de deur te forceren.

Hoewel meerpuntssluitingen technologisch geavanceerd zijn, zijn ze opvallend gebruiksvriendelijk. Het vergrendelen van de deur op meerdere punten vereist doorgaans slechts één handeling, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verbetert.

Met extra vergrendelpunten en een gelijkmatige drukverdeling biedt een meerpuntssluiting in bestaande deur aanzienlijk meer weerstand tegen inbraakpogingen. Dit verhoogt de complexiteit voor inbrekers om de deur open te breken, waardoor de kans op een succesvolle inbraak aanzienlijk wordt verminderd.

Of het nu gaat om een voordeur, achterdeur, terrasdeur of balkondeur, een meerpuntssluiting in bestaande deur kan worden geïnstalleerd op verschillende typen deuren in jouw woning.

085 060 4947 Contact

De beste inbraakbeveiliging voor bestaande deur

Een meerpuntssluiting met het SKG 3-sterren keurmerk biedt niet alleen optimale veiligheid, maar kan ook eenvoudig worden geïnstalleerd in bestaande deuren. Of het nu gaat om een oudere voordeur, een achterdeur of zelfs een terrasdeur, het is mogelijk om deze hoogwaardige sloten te integreren zonder de hele deur te vervangen.

Dit maakt het upgraden van de inbraakbeveiliging van jouw woning gemakkelijk en kosteneffectief. Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om meerpuntssluitingen met het SKG 3-sterren keurmerk nauwkeurig en professioneel in bestaande deuren te installeren. Ze zullen zorgvuldig meten, de nodige aanpassingen maken en het slot perfect integreren, zodat jouw deur volledig beveiligd is tegen inbraak.

Door te kiezen voor een meerpuntssluiting met SKG 3-sterren keurmerk voor jouw bestaande deuren, investeer je niet alleen in de veiligheid van jouw huis, maar ook in jouw gemoedsrust. Je kunt met een gerust hart vertrekken, wetende dat jouw woning goed beschermd is tegen ongewenste indringers.

Kerntrekbeveiliging deurbeslag

A title

Image Box text

Combineer meerpuntssluiting met kerntrekbeveiliging in bestaande deur

Een meerpuntssluiting biedt al aanzienlijke veiligheidsvoordelen door de bestaande deur op meerdere punten te vergrendelen, waardoor het voor indringers moeilijker wordt om binnen te dringen. Maar waarom stoppen bij alleen een meerpuntssluiting als je nog een extra laag beveiliging kunt toevoegen?

Kerntrekbeveiliging is een essentiële aanvulling op een meerpuntssluiting. Deze technologie voorkomt dat inbrekers de cilinder van het slot uit het slot kunnen trekken, wat een veelvoorkomende methode is bij inbraken. Door zowel een meerpuntssluiting als kerntrekbeveiliging te installeren, versterk je de beveiliging van jouw deuren aanzienlijk en maak je het vrijwel onmogelijk voor indringers om binnen te komen.

Bij DeurBeveiligen.nl begrijpen we het belang van een goede inbraakbeveiliging, daarom bieden we hoogwaardige meerpuntssluitingen in combinatie met kerntrekbeveiliging voor bestaande deuren. Onze ervaren vakmensen kunnen deze systemen snel en professioneel installeren, zodat je snel kunt genieten van een veiliger huis.

Team DeurBeveiligen.nl

A title

Image Box text

Meerpuntssluiting vakkundig geplaatst in bestaande deur

Bij het beveiligen van jouw huis is het belangrijk om te kiezen voor een vakkundige installatie van jouw meerpuntssluiting in een bestaande deur. Een professionele installatie garandeert niet alleen een optimale werking van het slot, maar ook een langdurige en betrouwbare beveiliging van jouw woning.

Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en expertise om jouw meerpuntssluiting op een vakkundige wijze te installeren. Of het nu gaat om een voordeur, achterdeur, terrasdeur of een andere deur in jouw huis, wij zorgen ervoor dat het slot nauwkeurig wordt geplaatst en perfect wordt afgestemd op jouw bestaande deur.