Kerntrekbeveiliging plaatsen

Het plaatsen van kerntrekbeveiliging is een essentiële stap om de beveiliging van je woning te versterken en te beschermen tegen de veelvoorkomende inbraakmethode van kerntrekken.

Kerntrekken is een populaire inbraakmethode vanwege de snelheid en het minimale geluid dat het genereert, waardoor indringers onopgemerkt kunnen blijven. Kerntrekbeveiliging voorkomt dit door specifieke beveiligingsmaatregelen toe te voegen aan het slotmechanisme. 

085 060 4947
Welke deur beveiligd worden
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Welke deur moet er beveiligd worden?

Wij werken met alle merken

Of je nu een specifiek voorkeursmerk hebt of advies nodig hebt over de beste oplossingen voor jouw situatie, wij staan voor je klaar. 

Wij werken met alleen de beste merken deursloten
Werken met merken sloten DeurBeveiligen.nl

Veilige deur met kerntrekbeveiliging

Een veilige deur met kerntrekbeveiliging biedt een essentiële bescherming tegen een veelvoorkomende inbraakmethode, namelijk kerntrekken. Deze beveiligingsmaatregel is van cruciaal belang om de integriteit van je woning te waarborgen en inbraakpogingen aanzienlijk te verminderen. Hieronder wordt uiteengezet waarom een deur met kerntrekbeveiliging een waardevolle investering is en welke voordelen het met zich meebrengt.

Waarom een veilige deur met kerntrekbeveiliging?

Kerntrekken is een inbraakmethode waarbij indringers de cilinder uit het slot trekken, waardoor ze snel en onopgemerkt toegang krijgen tot een pand. Een veilige deur met kerntrekbeveiliging voorkomt dit door specifieke beveiligingsmaatregelen te integreren die de krachten van kerntrekken weerstaan. Hierdoor wordt de kwetsbaarheid van traditionele sloten verminderd.

Welke opties zijn er met kerntrekbeveiliging?

Het waarborgen van een veilige deur is cruciaal voor de algehele beveiliging van een woning. Kerntrekbeveiliging speelt hierbij een essentiële rol, en er zijn verschillende opties beschikbaar om deze beveiligingsmaatregel te implementeren. Hier worden twee belangrijke opties besproken: deurbeslag met kerntrekbeveiliging en cilinder met kerntrekbeveiliging.

Kerntrekbeveiliging deurbeslag

Deurbeslag met kerntrekbeveiliging

Deurbeslag met kerntrekbeveiliging ook wel anti kerntrekbeslag genoemd is een effectieve manier om de kwetsbaarheid van een deur voor kerntrekken te verminderen. Dit type beslag omvat specifieke beveiligingskenmerken die voorkomen dat inbrekers de cilinder uit het slot kunnen trekken. De kerntrekbeveiliging kan bestaan uit geharde metalen platen en roterende delen, waardoor het voor indringers vrijwel onmogelijk wordt om het slot met succes te forceren.

De voordelen van deurbeslag met kerntrekbeveiliging zijn onder meer:

 • Weerstand tegen Kerntrekken: Het beslag voorkomt effectief dat de cilinder wordt uitgetrokken, waardoor de deur beschermd is tegen de kerntrekbeveiligingsmethode.
 • Duurzaamheid: Het beslag is vaak vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor het bestand is tegen de krachten die bij een inbraakpoging worden uitgeoefend.
 • Veelzijdigheid: Beschikbaar voor diverse soorten deuren en sloten, waardoor het geschikt is voor zowel voor- als achterdeuren.

 

 

M&C Minos cilinderslot kerntrek
Cilinderslot met kerntrekbeveiliging

Een cilinderslot met kerntrekbeveiliging is een specifiek type cilinder dat is ontworpen om bestand te zijn tegen de krachten van kerntrekken. Deze cilinders hebben ingebouwde mechanismen die voorkomen dat de cilinder gemakkelijk kan worden verwijderd of gebroken door indringers.

De voordelen van een cilinderslot met kerntrekbeveiliging zijn:

 • Hoog beveiligingsniveau: Cilinders met kerntrekbeveiliging bieden een verhoogd niveau van beveiliging tegen de specifieke bedreiging van kerntrekken.
 • Geïntegreerde beveiliging: De bescherming zit ingebouwd in de cilinder, wat zorgt voor een gestroomlijnde en effectieve beveiliging.
 • Compatibiliteit met bestaande sloten: Deze cilinders zijn vaak compatibel met bestaande deursloten, waardoor ze een geschikte optie zijn voor het upgraden van de beveiliging.
 • Afbreken van de cilinder niet mogelijk: Cilinders met kerntrekbeveiliging kunnen niet afgebroken worden.

Door zowel deurbeslag met kerntrekbeveiliging als een cilinder met kerntrekbeveiliging te overwegen, creëer je een gelaagde beveiligingsaanpak die de deur effectief beschermt tegen de specifieke dreiging van kerntrekken. Het is raadzaam om onze experts te raadplegen om de meest geschikte opties voor jouw specifieke situatie te bepalen en te installeren.

kerntrekbeveiliging

A title

Image Box text

De voordelen van kerntrekbeveiliging

Kerntrekbeveiliging biedt verschillende voordelen die bijdragen aan een verhoogd niveau van beveiliging voor deuren. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Bescherming tegen cilindertrekken

Het belangrijkste voordeel van kerntrekbeveiliging is dat het effectief beschermt tegen de inbraakmethode genaamd cilindertrekken. Deze methode, waarbij inbrekers de cilinder uit het slot proberen te trekken, wordt met kerntrekbeveiliging aanzienlijk bemoeilijkt.

Het plaatsen van kerntrekbeveiliging op deuren maakt het afbreken van de cilinder niet meer mogelijk. Kerntrekbeveiliging is een effectieve beveiligingsmaatregel die specifiek is ontworpen om de kwetsbaarheid van cilindersloten te verminderen of zelfs te elimineren.

Door kerntrekbeslag te installeren, wordt de cilinder volledig afgeschermd en ontoegankelijk gemaakt voor inbrekers. Dit betekent dat zelfs als ze proberen de cilinder af te breken, het beslag de krachten van kerntrekken weerstaat en de integriteit van het slot behoudt.

Kerntrekbeveiliging is beschikbaar voor verschillende soorten deursloten, waardoor het een veelzijdige en compatibele beveiligingsoptie is. Het kan worden toegepast op zowel voor- als achterdeuren.

085 060 4947 contact

Kerntrekbeveiliging op bestaande deur plaatsen

Bij Deurbeveiligen.nl begrijpen we dat elke deur uniek is en specifieke beveiligingsbehoeften heeft. Onze kerntrekbeveiliging is ontworpen om aan te sluiten op diverse soorten bestaande deuren, en we bieden op maat gemaakte oplossingen die de veiligheid verhogen zonder concessies te doen aan het karakter van je woning.

Houten deuren

Houten deuren stralen vaak een tijdloze klasse uit, maar ze kunnen kwetsbaar zijn voor inbraak. Onze kerntrekbeveiligingssystemen zijn perfect geschikt voor houten deuren, waarbij we rekening houden met de esthetische waarde en de karakteristieke eigenschappen van het hout.

Kunststof deuren

Moderne woningen maken vaak gebruik van kunststof deuren vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Onze kerntrekbeveiliging is specifiek ontworpen om naadloos te integreren met kunststof deuren, waardoor je eigentijds comfort combineert met geavanceerde inbraakpreventie.

Mogelijkheden voor bestaande deuren

 • Cilinderkeuze: Ons assortiment hoogwaardige kerntrekbeveiligingscilinders biedt diverse opties die voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

 • Professionele Installatie: Onze deskundige vakmensen zorgen voor een professionele installatie die aansluit op de specifieke kenmerken van jouw deur.

 • Aanpassingen: Indien nodig passen we de deur aan om optimale kerntrekbeveiliging te garanderen, zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk.

 • Onderhoud: Onze toewijding gaat verder dan de installatie. Regelmatig onderhoud wordt aangeraden om ervoor te zorgen dat je kerntrekbeveiliging altijd effectief blijft.

Kortom, bij Deurbeveiligen.nl begrijpen we dat deuren meer zijn dan alleen toegangspunten. Ze vertegenwoordigen jouw stijl en bieden bescherming aan je thuis. Neem contact met ons op voor een grondige beoordeling van jouw bestaande deur en ontdek hoe we samen de veiligheid van jouw woning kunnen optimaliseren, op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften.

Ontdek het gemak en de veiligheid van onze snelle service!

Bij DeurBeveiligen.nl begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat uw veiligheid van het grootste belang is. Daarom introduceren wij een doeltreffende oplossing: de deskundige installatie van kerntrekbeveiliging op uw voor- en/of achterdeur, dit alles binnen slechts één dag.

Ons ervaren team van specialisten staat klaar om uw woning snel en effectief te beveiligen. Of het nu gaat om het versterken van uw voordeur of het beveiligen van uw achterdeur, wij garanderen een professionele installatie van kerntrekbeveiliging die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid.

Waarom wachten op verbeterde beveiliging? Met onze snelle service kunt u binnen één dag genieten van de gemoedsrust die kerntrekbeveiliging biedt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe wij uw deuren snel en effectief kunnen beveiligen, zonder in te leveren op kwaliteit!

Team DeurBeveiligen.nl

Met meer dan 12 jaar ervaring 

plaatsen wij dagelijks kerntrekbeveiliging door heel Nederland!

Cilinder gebroken

A title

Image Box text

Kerntrekbeveiliging binnen een dag geplaatst!

Bij DeurBeveiligen.nl begrijpen we dat jouw veiligheid niet kan wachten. Daarom introduceren we een snelle en efficiënte oplossing: kerntrekbeveiliging die binnen één dag professioneel wordt geïnstalleerd.

Ons toegewijde team van experts staat klaar om jouw deuren snel te versterken en te beschermen tegen inbraak. Of het nu gaat om je voordeur, achterdeur, of beide, wij bieden een razendsnelle installatie van kerntrekbeveiliging die voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe wij jouw woning snel en professioneel kunnen beveiligen, zonder onder te doen aan kwaliteit! Kies vandaag nog voor de experts van DeurBeveiligen.nl