Driepuntssluiting plaatsen kosten

Kosten incl montage & BTW

Enkele deur
Driepuntssluiting pakket 1
inclusief kerntrekbeslag

€385,00 

Enkele deur
Driepuntssluiting pakket 2

inclusief kerntrekbeslag en kerntrekcilinder

€435,00 

Voordeur en achterdeur
Driepuntssluiting pakket 3

inclusief kerntrekbeslag en kerntrekcilinder

€770,00 

De kosten van een driepuntssluiting plaatsen in een overzicht

Ben je nieuwsgierig naar de kosten van het installeren van een driepuntssluiting? Bij DeurBeveiligen.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om duidelijkheid te bieden, vooral als het gaat om het waarborgen van de veiligheid van jouw woning.

Het laten plaatsen van een driepuntssluiting hoeft niet prijzig te zijn. Bij ons kun je profiteren van eerlijke tarieven voor de installatie van driepuntssluitingen. We begrijpen de waarde van veiligheid en daarom bieden we onze diensten aan tegen betaalbare prijzen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Onze deskundige vakmensen zorgen voor een nauwkeurige installatie van driepuntssluitingen tegen een vriendelijk tarief, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een beter beveiligd huis.

Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent, omdat we vaste prijzen hanteren voor onze driepuntssluitingen. Bovendien bieden we regelmatig aantrekkelijke kortingen om onze klanten nog meer waar voor hun geld te bieden. Ons streven is om hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor iedereen toegankelijk te maken. Met onze betaalbare tarieven en speciale aanbiedingen kun je met vertrouwen investeren in de veiligheid van jouw woning.

Direpuntssluiting plaatsen in voordeur of achterdeur inclusief infrezen en kerntrekbeslag

A title

Image Box text

Meerpuntssluiting plaatsen in voordeur of achterdeur inclusief infrezen en kerntrekbeslag plus cilinderslot

A title

Image Box text

Meerpuntssluiting plaatsen inclusief infrezen en kerntrekbeslag plus cilinderslot

A title

Image Box text