Driepuntssluiting in bestaande deur

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het verbeteren van de beveiliging van jouw bestaande deur? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij DeurBeveiligen.nl staan we klaar om jouw bestaande deur te voorzien van een hoogwaardige driepuntssluiting.

085 060 4947
Welke deur beveiligd worden
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Welke deur moet er beveiligd worden?

Wij werken met alle merken

Of je nu een specifiek voorkeursmerk hebt of advies nodig hebt over de beste oplossingen voor jouw situatie, wij staan voor je klaar. 

Wij werken met alleen de beste merken deursloten
Werken met merken sloten DeurBeveiligen.nl
Direpuntssluiting plaatsen in voordeur of achterdeur inclusief infrezen en kerntrekbeslag

A title

Image Box text

Meerpuntssluiting plaatsen in voordeur of achterdeur inclusief infrezen en kerntrekbeslag plus cilinderslot

A title

Image Box text

Meerpuntssluiting plaatsen inclusief infrezen en kerntrekbeslag plus cilinderslot

A title

Image Box text

Driepuntssluiting laten plaatsen in bestaande deur

Overweeg je om een driepuntssluiting in je bestaande deur te laten plaatsen? Het installeren van een driepuntssluiting in een bestaande deur is een doeltreffende manier om de beveiliging van je huis te versterken, zonder de deur zelf te hoeven vervangen. Deze procedure omvat het toevoegen van extra vergrendelpunten langs de deurkant, waardoor de deur op drie of meer punten stevig wordt vergrendeld. Dit maakt het voor indringers aanzienlijk moeilijker om de deur open te breken.

Het plaatsen van een driepuntssluiting in een bestaande deur vereist vakmanschap en ervaring. In eerste instantie wordt de deur zorgvuldig geïnspecteerd om de exacte locaties van de extra vergrendelpunten te bepalen. Vervolgens worden deze punten nauwkeurig gemarkeerd voordat de uitsparingen of sleuven worden gefreesd om de onderdelen van de driepuntssluiting te kunnen plaatsen.

Vertrouw op de expertise van DeurBeveiligen.nl met bestaande deuren

Een nauwkeurige installatie van de driepuntssluiting in je bestaande deur is van cruciaal belang om schade aan de deur te voorkomen en ervoor te zorgen dat het slot optimaal functioneert. Daarom is het aan te raden om de ervaren vakmensen van DeurBeveiligen.nl in te schakelen, die bedreven zijn in het plaatsen van driepuntssluitingen in bestaande deuren.

Het toevoegen van een driepuntssluiting aan een bestaande deur biedt een waardevolle upgrade van de beveiliging van je huis. Met extra vergrendelpunten langs de deurkant wordt het risico op inbraken aanzienlijk verminderd, wat bijdraagt aan de gemoedsrust van jou en je gezin.

Infrezen van een driepuntssluiting mogelijk in allle deuren

A title

Image Box text

De voordelen van driepuntssluiting in bestaande deur

Ervaar de voordelen van het laten plaatsen van een driepuntssluiting in je bestaande deur. Ontdek hoe deze upgrade de veiligheid en het gemak van je huis kan verbeteren. Hier zijn enkele redenen waarom het installeren van een driepuntssluiting een slimme keuze is:

Meerdere vergrendelpunten

Een belangrijk kenmerk van een driepuntssluiting is dat het de bestaande deur op meerdere plaatsen vergrendelt, vaak op drie punten langs de deurzijde. Dit staat in schril contrast met standaard insteeksloten, die de deur slechts op één punt vergrendelen. Door de aanwezigheid van meerdere vergrendelpunten wordt de druk gelijkmatig verdeeld over de bestaande deur, wat de kans op het forceren ervan door indringers aanzienlijk verkleint.

Hoewel driepuntssluitingen geavanceerd zijn in technologie, zijn ze verrassend eenvoudig in gebruik. Het vergrendelen van de deur op meerdere punten vereist slechts één handeling, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verbetert.

Met extra vergrendelpunten en een gelijkmatige verdeling van de druk biedt een driepuntssluiting in een bestaande deur aanzienlijk meer weerstand tegen inbraakpogingen. Hierdoor wordt het voor inbrekers aanzienlijk moeilijker om de deur open te breken, waardoor de kans op een succesvolle inbraak wordt verminderd.

Of het nu gaat om een voordeur, achterdeur, terrasdeur of balkondeur, een driepuntssluiting kan worden geïnstalleerd op verschillende bestaande deuren in jouw huis.

085 060 4947 Contact

Vakkundige installatie in bestaande deur

Een driepuntssluiting met het SKG 3-sterren keurmerk staat garant voor optimale veiligheid en kan moeiteloos worden geïnstalleerd in bestaande deuren. Of het nu gaat om een oudere voordeur, een achterdeur of zelfs een terrasdeur, deze geavanceerde sloten kunnen worden geïntegreerd zonder de noodzaak om de hele deur te vervangen.

Dit maakt het upgraden van de inbraakbeveiliging van jouw woning een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing. Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om driepuntssluitingen met het SKG 3-sterren keurmerk nauwkeurig en vakkundig te installeren in bestaande deuren. Ze zullen zorgvuldig meten, de vereiste aanpassingen uitvoeren en het slot naadloos integreren, waardoor jouw deur volledig beschermd is tegen inbraak.

Door te kiezen voor een driepuntssluiting met het SKG 3-sterren keurmerk voor jouw bestaande deuren, investeer je niet alleen in de veiligheid van jouw huis, maar ook in jouw gemoedsrust. Je kunt met een gerust hart vertrekken, wetende dat jouw woning goed beveiligd is tegen ongewenste indringers.

Kerntrekbeveiliging deurbeslag

A title

Image Box text

Combineer driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging in een bestaande deur

Waarom zou je genoegen nemen met alleen een driepuntssluiting als je nog een extra laag bescherming kunt toevoegen? Bij DeurBeveiligen.nl bieden we hoogwaardige beveiligingssystemen die jouw deuren nog veiliger maken.

Een driepuntssluiting in een bestaande deur alleen biedt al aanzienlijke veiligheidsvoordelen door de deur op meerdere punten te vergrendelen, wat het voor indringers bemoeilijkt om binnen te dringen. Maar waarom zou je daar stoppen? Kerntrekbeveiliging vormt een essentiële aanvulling op een driepuntssluiting. Dit systeem voorkomt dat inbrekers de cilinder van het slot uit het slot kunnen trekken, wat een veelgebruikte methode is bij inbraken.

Door zowel een driepuntssluiting als kerntrekbeveiliging te installeren in je bestaande deur, versterk je de beveiliging van jouw deuren aanzienlijk en maak je het vrijwel onmogelijk voor indringers om binnen te komen. Onze ervaren vakmensen kunnen deze systemen snel en vakkundig installeren, zodat je snel kunt genieten van een veiliger huis.

Team DeurBeveiligen.nl

A title

Image Box text

Driepuntssluiting vakkundig geplaatst in bestaande deur

Bij het beveiligen van jouw huis is het van essentieel belang om te kiezen voor een professionele installatie van jouw driepuntssluiting in een bestaande deur. Een deskundige plaatsing garandeert niet alleen een optimale werking van het slot, maar ook een duurzame en betrouwbare beveiliging van jouw woning.

Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en expertise om jouw driepuntssluiting nauwkeurig te installeren. Of het nu gaat om een voordeur, achterdeur, terrasdeur of een andere deur in jouw huis, wij zorgen ervoor dat het slot zorgvuldig wordt geplaatst en perfect wordt afgestemd op jouw bestaande deur.